Eğitim dünyasında dijital dönüşüm hız kesmeden devam ederken, Türkiye KVKK uyumlu test platformu olan Tested, kurumlara ve dil okullarına güvenli, ölçülebilir ve yenilikçi bir sınav deneyimi sunuyor.
Veri gizliliğine tam uyum sağlayan altyapısı sayesinde hem öğrencilerin hem de kurumların verileri güvenle korunuyor.Dijital seviye tespit sınavı sayesinde dil okulları artık klasik yöntemlerin ötesine geçebiliyor. Sistem, adayların dil becerilerini detaylı biçimde analiz ediyor ve kısa sürede objektif sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu sayede öğrenciler gerçek seviyelerini öğrenirken, kurumlar da daha verimli bir eğitim planı oluşturabiliyor.
Tested yalnızca çoktan seçmeli testlerle sınırlı kalmıyor; açık uçlu soru AI değerlendirme teknolojisiyle de fark yaratıyor. Yapay zekâ, öğrencilerin yazılı yanıtlarını anlam, gramer, bağlam ve ifade gücü açısından analiz ederek profesyonel bir değerlendirme sunuyor. Bu sistem hem öğretmenlerin zamanını verimli kullanmasına yardımcı oluyor hem de insan hatasını minimuma indiriyor.
Bugün birçok kurum, sınav süreçlerini hızlandırmak, güvenli hale getirmek ve öğrenci deneyimini güçlendirmek için Tested’i tercih ediyor. Eğer sen de eğitim alanında dijital dönüşümün bir parçası olmak, öğrencilerine modern bir test deneyimi sunmak istiyorsan Tested’in sunduğu olanakları mutlaka keşfetmelisin.